SPA Zen

30 minuten – €35

–  Reiniging met AHA Cleansing gel 
–  Gentle scrub 
– Aangepast masker
– Dag of nachtcrème 
Een korte en effectieve behandeling. Tijdens deze voedende, herstellende en beschermende behandeling maken we gebruik van anti-oxidanten en bieden we een effectieve bescherming tegen externe, agressieve biologische- en milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

SPA Sensitive

55 minuten – €55

– Gentle face wash 
– Enzymatic peeling + onzuiverheden verwijderen
– Moisturizing mask
– Aangepast serum + elixir 
– Dag of nachtcrème


De SPA-sensitive behandeling is een behandeling voor de gevoelige huid van ca. 55 minuten. Er wordt rekening gehouden met de gevoelige huid en met eventuele couperose of rosacea. De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan. 

Belangrijke focus tijdens deze behandeling is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen!. Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is speciaal aanbevolen voor gevoelig, couperose/rosacea en weerstandloze huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

SPA Boost

70 minuten – €75

– Resurfacing cleanser
– Gentle scrub of peeling + onzuiverheden verwijderen
– Serum massage 
– Anti aging biocellulose mask
– Anti aging serum + elixir 
– dag of nachtcrème


De SPA-boost behandeling is een behandeling voor de huid met tekenen van veroudering.
U ondergaat een activerende massage waarbij gebruikt gemaakt wordt van een rijk olieserum i.p.v. een massageolie. Het werkstofdepot in de huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen en er wordt gewerkt met een intensief Biocellulose masker met stamcel-peptiden. 
De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet! Een exclusieve samenstelling van de producten hebben een anti-verouderende en een rimpelvullende werking.
Anti-oxidanten en vitamines helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.


Uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities en een huid met acne. De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid. Dankzij probiotica en bio-actieve ingrediënten wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht.

SPA Clear

60 minuten – €65

– Clear skin cleanser
– Enzymatic peeling + onzuiverheden verwijderen
– Detox clay mask
– Jojoba elixir 
– dag of nachtcrème

Uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities en een huid met acne. De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid. Dankzij bio-actieve ingrediënten wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht.

SPA Balance

60 minuten – €60

-Salicylic cleanser
-intensieve dieptereiniging  + onzuiverheden verwijderen
-Purifying black mask
– Elixir 
– Dag of nachtcrème

De SPA-balance behandeling is een behandeling voor de vette of gecombineerde huid van ca. 60 minuten. Er wordt gewerkt met producten die Salicylzuur bevatten. Wanneer er onzuiverheden zijn, kunnen deze tijdens behandeling lokaal behandelt worden met Salicylzuurgel. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie. 

SPA Oxygen

60 minuten – €70

– AHA cleansing gel
– Gentle scrub  + Glycolic gel voor hyperpigmentatie
– Onzuiverheden verwijderen
– Oxygen biocellulose mask
– Brightening serum 
– Dag of nachtcrème met SPF 

De SPA-oxygen behandeling is een behandeling om hyperpigmentatie intensief aan te pakken.
Er wordt gewerkt met Glycolzuur om hyperpigmentatie en huidverkleuringen tijdens de behandeling op te helderen. Met het Oxygen Biocellulose Mask wordt de doorbloeding van de huid op gang gebracht en afvalstoffen worden afgevoerd. De huid ziet er stralend en meer egaal uit. 

SPA Hydra

60 minuten – €60

– Resurfucing cleanser
– Gentle scrub  + Onzuiverhed en verwijderen
– Serum massage 
– Moisturizing mask
– Serum + Elixir 
– Dag of nachtcrème met SPF 

De SPA-hydra behandeling richt zich op de droge en/of vochtarme huid.
Er wordt gewerkt met Hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen.
Het vochtniveau in de huidcellen wordt herstelt, waardoor de huid er vol uit ziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. Wanneer de vochtarme huid tevens droog is, worden er een aantal druppels organic Argan Oil Elixir aangebracht. De huid voelt soepel en tekenen van droogte nemen af. ​