Fruitzuurpeeling

60 minuten – gelaat €75
90 minuten – gelaat en decolleté €95
100 minuten – gelaat, decolleté en handen €105

Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings, waarbij een zure stof gebruikt wordt om beschadigde dode huidcellagen te verwijderen. Een fruitzuurpeeling heeft een keratolystische werking, wat betekend dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Een fruitzuurpeeling noem je ook wel een chemische peeling. Ondanks het woord chemisch zijn de peelings van Salonnepro van natuurlijke afkomst.

Er zijn verschillende fruitzuurpeelings:
– Glycolic Acid peel: Deze peeling werkt op hyperpigmentatie (pigmentvlekken), anti-aging en andere huidverkleuringen.
– Salicylic Acid peel: Deze peeling is bedoelt voor de onzuivere huid. De huid die veel last heeft van verstopte poriën, gerstekorrels en puistjes.
– Lactic Acid peel: Deze peeling is bedoelt voor mensen met een vochtarme huid, lichte hyperpigmentatie (pigmentvlekken) en een huid die dof en vaal is. Dit is een echte GLOW PEEL!
– Sensitive peel: Deze peeling is bedoelt voor mensen die een gevoelige huid hebben, een dunnere huid, een huid met couperose en lichte hyperpigmentatie. 

Behandeling
– Reiniging met AHA Fruitzuur Cleansing gel
– Gentle Fruit Scrub
– Fruitzuurpeeling
– Verkoelend masker
– Dag of nachtcrème

Voorbereiding en nazorg
– Maak geen gebruik van de zonnebank 2 weken voor of 2 weken na de peeling
– Ga niet in de zon 2 weken voor of 2 weken na de peeling
– Gebruik van retinoïden zoals tretinoïne, renova, rentin-a en avage 10 dagen voor en 10 dagen na de peeling staken.
– Gebruik van adapaleen en benzoyl peroxide (op dokters recept) gebruik staken 5 dagen voor en 5 dagen na de peeling.
– Gebruik van hydroquinone (bleekende middelen) staken 7 dagen voor en 7 dagen na de peeling.

Resultaat
Voor een intensiever resultaat wordt er geadviseerd een kuur te doen van 6 behandelingen. Elke 2 weken wordt er een fruitzuurpeeling behandeling uitgevoerd. De werking van de fruitzuurpeeling is opeenstapelend waardoor het resultaat steeds beter en intensiever wordt. Verder is het erg belangrijk om huidproducten te gebruiken die afgestemd zijn op jouw huid en de fruitzuurpeeling ondersteunen in haar werking.

 

Microneedling

60 minuten – gelaat €75
90 minuten – gelaat en decolleté €95
100 minuten – gelaat, decolleté en handen €105

Microneedling stimuleert de natuurlijke regeneratie- en genezingsprocessen van de huid. Het bevordert de aanmaak van collageen, elastine en de  producten worden beter in de huid opgenomen. De huid wordt gladder en steviger en krijgt een frissere aanblik. Microneedling is onder andere goed voor:
– acnelittekens
– striae
– rimpels
– hyperpigmentatie
– rosacea

Behandeling
– oppervlaktereiniging
– diepe reiniging
– microneedling met dermapen
– verkoelend masker
– dag of nachtcrème

Voorbereiding en nazorg
– Maak geen gebruik van de zonnebank 2 weken voor of 2 weken na de behandeling
– Vermijd de zon 2 weken na de microneedling
– Gebruik van retinoïden zoals tretinoïne, renova, rentin-a en avage 10 dagen voor en 10 dagen na de behandeling staken.
– Gebruik van adapaleen en benzoyl peroxide (op dokters recept) gebruik staken 5 dagen voor en 5 dagen nadien.
– Gebruik van hydroquinone (blekende middelen) staken 7 dagen voor en 7 dagen na de behandeling.

Resultaat
Voor een intensiever resultaat wordt er geadviseerd een kuur te doen van 6 behandelingen. Elke 2 à 4 weken wordt er een behandeling uitgevoerd. De werking van de microneedling en de aanmaak van collageen en elastine is een proces dat in werking wordt gezet vanaf de eerste behandeling. Met elke sessie wordt het resultaat steeds beter en intensiever. Het is erg belangrijk om huidproducten te gebruiken die afgestemd zijn op jouw huid en het proces van collageenaanmaak ondersteunen.

Hydrodermabrasie

60 minuten – gelaat €75
90 minuten- gelaat en decolleté €95

Hydrodermabrasie is een combinatie van een diamantdermabrasie en het insluizen van actieve werkstoffen zoals bijvoorbeeld hyaluronzuur. Hydrodermasie is een pijnloze fysiologische peeling die helemaal voldoet aan de vraag naar ‘natuurlijke’ peelings in plaats van de chemische. Met hydro(water)dermabrasie wordt zelfs een nog intensiever resultaat bereikt. Deze peeling is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt.
– vermoeidheid is niet meer zichtbaar,
– make-up blijft langer en mooier zichtbaar
– droogte rimpeltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!
– de huid voelt zacht, fris, glad en vochtig aan.

Behandeling
– Intensieve reiniging
– Hydrodermabrasie
– Voedend serum
– Verzorgend masker
– Dag of nachtcrème

Resultaat
Na 1 behandeling ziet u al resultaat. De optimale behandeling bestaat uit 3 tot 6 behandelingen. Voor een optimaal resultaat met een langdurig effect is het erg belangrijk om de juiste huidproducten te gebruiken aangepast aan jouw noden.

Carbon Laser Peeling

60 minuten – gelaat  €75
90 minuten- gelaat en decolleté € 95

De Carbon Laser Peeling of Hollywood Peeling is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. De hitte van de laser stimuleert het lichaam om meer collageen en elastine aan te maken in de behandelde zone. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd of verminderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

Behandeling
– Oppervlaktereiniging
– Detox scrub
– Carbon Laser Peel
– Detox masker
– Dag of nachtcrème

Nazorg
– Maak geen gebruik van de zonnebank voor twee weken na de behandeling
– Vermijd de zon voor twee weken na de behandeling

Resultaat

Voor een intensiever resultaat wordt er geadviseerd een kuur te doen van 6 behandelingen. Elke 2 à 4 weken wordt er een behandeling uitgevoerd. De hitte van de laser zet een proces in gang waardoor het lichaam gestimuleerd wordt om meer collageen en elastine aan te maken in het behandeld gebied. Met elke sessie wordt het resultaat steeds beter en intensiever. Het is erg belangrijk om huidproducten te gebruiken die afgestemd zijn op jouw huid en het proces van collageenaanmaak ondersteunen.