Vijf Tv had een wedstrijd uitgeschreven om een meet & greet te winnen met enkele acteurs van de B&B-cast. Op een ochtend kreeg ik het aangename telefoontje dat ik de gelukkige winnares was. Op naar Monaco…
De ochtendvlucht van Brussels Airlines bracht me gezwind naar Nice. Daar werd ik opgewacht door een charmante taxichauffeur die me de rest van de trip vlot overal naar toe bracht.
Eenmaal aangekomen in Monaco werd mij een ruime kamer toegewezen in het Novotel, de uitvalsbasis voor de komende dagen.
’s Avonds werd ik opgewacht door Shelby, international marketing manager bij het productiehuis van B&B. Zij overhandigde mij een goodie bag met leuke spulletjes van B&B, alsook de uitnodigingen voor het openingsgala van het Festival de Télevison de Monte Carlo.
Na een zonnige dag en heerlijk slenteren in de indrukwekkende jachthaven van Monaco, werd ik ’s avonds aan het hotel opgehaald door de chauffeur voor de afspraak op het gala. Ik mocht net als de sterren flaneren op de rode loper, om dan plaats te nemen op de voorbehouden zitjes in het Grimaldi Forum.
Prins Albert II van Monaco kwam er plechtig het festival openen en ik kon de eerste glimp opvangen van Katherine Kelly Lang & Don Diamont, acteurs van de beroemde serie B&B.
De volgende dag was de exclusieve meet & greet gepland. ’s Middag mocht ik  gezellig tafelen in het bijzijn van Katherine en Don. Ik genoot van de heerlijke gerechten en had vanop het terras een prachtig uitzicht op de baai.
Het was een hartelijk treffen met Katherine en Don en de obligate fotomomenten mochten natuurlijk ook niet ontbreken
Judith, de moeder van Katherine ,was ook aanwezig (actrice in o.a. Dr. Kildare).  Ik heb haar leren kennen als een uiterst charmante dame.
Ik heb deze trip in Monaco intens beleefd en zal de ontmoeting met Katherine, Judith & Don blijven koesteren.
Graag wil ik nog even volgende mensen uitvoerig bedanken:
Katherine, Judith & Don: jullie heb mij fantastische momenten doen beleven.
Shelby & David: voor de uitstekende organisatie en ook voor jullie vriendschap.
Vijf TV: voor de kans om aan dit uniek event te mogen deelnemen.
Joke Devos