30/03/2013 Amsterdam Nederland
Vooraleer Winsor zijn signeer en fotosessie begon, zag hij mij meteen en hij kwam naar me toe voor een dikke knuffel. Hij was blij mij weer te zien. De signeer sessie begon en ik kon hem mijn cadeau geven dat hij opende en mooi vond. Ik had een boek gemaakt en hij schreef iets op het kaft. Ik zei hem dat ik graag een fan site wilde maken. Hij zei oké.
Hij is zo lief. Er zijn veel foto’s genomen van Winsor & mij door mijn broer, fotograaf, Angelique & een fan. Winsor vroeg aan Angelique wie komt naar Lokeren en ze antwoorde: Alleen Joke. Hij zegt tegen mij. Ik zie je morgen terug. Maar hij wist het niet dat ik de maandag ook ga.  En dan de groepfoto, Ik moest naast hem staan.
Hij heeft mij geholpen van een trapje en daarna konden we naar huis.
 
31/03/2013 Lokeren (België)
Winsor kwam naar hier voor de Ronde naar Vlaanderen. Hij keek samen met zijn goede vriend Lucien Van Impe en zijn fans. Tijdens de Ronde naar Vlaanderen was er een Meet & Greet voor B&B Fans. Winsor zegt tegen zijn vriendin, dat is Joke Devos. Ze gaf mij een dikke knuffel en Winsor ook. Ik gaf hem een omslag met een foto die hij wilde hebben. Ik gaf ook een foto van ons in Amsterdam en ik schreef iets: It is surprise……………………… I come tomorrow to your fan dinner. Hij was heel blij. Veel foto s genomen van mij & hem door de fans en Angelique. Winsor & zijn vriendin zijn zo’n schattige mensen.
 
01/04/2013 Lokeren (België)
Er waren 18 fans en 2 winners van magazine Primo voor een fan diner met Winsor Harmon, Thorne uit Bold & Beautiful. Dus kwam Winsor binnen en hij vertelde over mij tegen de fans. Het fan diner was zeer lekker. Aperitiefhapje, voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert. We konden daarbij nog foto’s maken met hem. Tijdens het dessert, kwam Winsor naar mij voor een foto met zijn iphone. Hij wou het op zijn Twitter zetten. Ik mocht zelf kiezen welke foto hij zou posten. . Ik was verrast. Hij schreef ook: Joke my #1 fan in the world I love you it was great seeing you take care and see you soon. Ik vind het heel lief en sympathiek van hem, hij gaf mij dikke knuffel. Toen vertrok hij voor een bezoek naar Brugge. Ik gaf tot  afscheid nog een dikke knuffel en hij zegt I love you and I’ll  talk to you on facebook when I’m back in LA.