Zaterdag 9/6/2012
Ik was zeer vroeg wakker om 2u (de nacht van vrijdag op zaterdag) en vetrok met de taxi naar de luchthaven in Brussel.
We moesten wachten op onze vliegtuig en om 6u25 vlogen we naar Nice. We zijn eerst in de voormiddag naar Cannes geweest. We hebben daar gegeten en naar de verschillende vliegtuigen op het vliegveld gekeken en rond gewandeld.
En dan zijn we naar ons hotel Novotel in Monte Carlo gegaan, heel veel gewandeld en naar de kapper geweest en kaartjes geschreven.
Om 7u30 gingen we naar de lobby voor de ontmoeting met Shelby, organisator van B&B en David, top-medewerker van B&B. Ik kreeg van alles,  een tas vol met cadeautjes van B&B.
We aten en dan gingen we slapen. Ik was zeer moe.
 
Zondag 10/6/2012
We aten ontbijtbuffet. Ik heb gebabbeld met een fan Tom uit Noorwegen, ik kende hem via facebook.
We gingen met de bus naar het paleis van Prins Albert en Prinses Charlene voor de aflossing van de wacht. Het was heel mooi en er was veel volk.
We aten daar en na wat rond te hebben gewandeld keerden we terug naar ons hotel met de bus. We rusten wat en maakten ons klaar voor het openingsgala van het 52ste TV Festival in Monte Carlo.
Om 7u gingen we met de andere winnaars van B&B naar het openingsgala van het TV Festival.  We liepen op de rode loper en dronken aperitief.
Ik zag  de acteurs  van B&B. Het waren Scott Clifton, Don Diamont, Kim Matula & Jacqueline Macinnes Wood, Hunter kwam beetje later.
Ik mocht op de foto samen met Scott Clifton (Liam).
We gingen naar de zaal waar prins Albert een toespraak gaf als opening van het TV Festival. En Don Diamont zag me en hij wilde meteen op de foto met mij en hem.
En dan keken we naar de film “Senegalezen in opstand tegen de Franse kolonies”.
En na de film gingen we terug naar onze hotel en we aten nog erg laat. Volgende dag is de grote dag voor mij.
 
Maandag 11/6/2012
Vandaag was de grote dag voor mij en voor andere winnaars van de B&B-trip naar Monte Carlo.
We moesten ons klaar maken en ook al de  valies maken, omdat we om 11u de kamer moeten verlaten.
En om 12u gingen we naar het andere hotel voor een diner en ontmoeting met de B&B Cast
We aten eerst voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. En dan kwamen de B&B Cast naar de verschillende tafels waar de winnaars  aanwezig waren.
Bij ons waren eerst Scott Clifton & Kim Matula . Ze waren heel blij dat ze me voor eerste keer ontmoeten Ze waren heel vriendelijk en babbelden veel en Scott vroeg aan mij waar ik dat mooi kleurtje haalde. Ik antwoorde dat ik op reis geweest was naar Spanje.
En dan was Don Diamont aan de beurt en hij was zeer blij om mij terug te zien. We kennen mekaar via B&B Fan Events in USA en ook Hunter Tylo  & Jacqueline MacInnes Wood ontmoette ik aldaar al eerder.
We moesten naar de balkon voor de foto’s van diverse persdiensten met de B&B Cast, jammer dat Hunter later was .
En dan gingen we terug naar de tafel  en kwamen Hunter & Jacqueline ook bij ons zitten. Ik kreeg een dikke knuffel van Hunter & Jacqueline, en ook  van Scott, Kim & Don.
Hunter vertelde over Belgie, omdat ze  samen met Winsor Harmon & Ashley Jones er in 2007 waren  voor een promotour van B&B. Jacqueline was zeer blij om mij terug te zien en er werd veel gebabbeld en veel foto’s genomen van de B&B Cast.
Het was de mooiste dag van mijn leven.
Bedankt, Scott, Kim, Hunter, Jacqueline & Don voor alles, jullie hebben mij die dag erg gelukkig gemaakt en ook voor jullie vriendschap
Bedankt, Shelby & David voor de goeie organisatie en ook voor jullie vriendschap