Breakfast
Om 7:30 (Amerikaanse tijd) gingen we naar boven om in te checken, Er waren veel fans die mij kennen via Facebook en B&B Fan Events 2003, 2005 en 2007.
Er waren 7 van de B&B Cast: Jennifer Gareis, Drew Tyler Bell, Texas Battle, John McCook, Kyle Lowder, Don Diamont en Ally Mills.
Mijn Favoriet B&B Cast Jennifer Gareis was zo blij om mij terug te zien.
Drew Tyler Bell heeft zijn verloofde voorgesteld aan de fans. Ze is zo lief.
Er was ook een diavoorstelling met de fotos van hen en ook van B&B Fan Events 2007 en ik zag een foto van mij & Katherine Kelly Lang op podium.
Ze mogen dan met hun favoriet op de fotos.
Texas Battle - Marcin in B&B was zo vrindelijk en hij vroeg of we hem nu zien bij B&B in Belgie en we antwoorden " Nee we moeten 3 jaar wachten om hem zien op TV".


Luncheon
Om 11:00 gingen we naar beneden voor de luncheon , we aten eerst een voorgerecht: slaatjes, hoofdgerecht: kipfilet met verschillende groentes en aardappellen en dan dessert.
Er waren 21 acteurs van de B&B : Jenniffer Gareis, Katherine Kelly Lang, Kyle Lowder, Ashley Jones, Jack Wagner, Drew Tyler Bell, John McCook, Texas Battle, Don Diamont, Ally Mills, Patrick Duffy, Robin Riker, Heather Tom, Winsor Harmon, Hunter Tylo, Lesli Kay, Lesley-Anne Down, Aaron D.Spears, Rick Hearst, Jacqueline MacInnes Wood en Brandon Beemer en ook Cathy Tomas, Lee Bell & Bradley Bell Een voor een kwamen ze binnen en gingen het podium op.
En dan toonden ze de video van verschillende afleveringen .
Ik had zo verdriet over de video van Storm ( Wil deVry) & Brooke (Katherine Kelly Lang). Ik zal Wil nooit vergeten.
Ik heb ook veel nieuwe fans leren kennen en ook B&B medewerkers.
Ik mocht samen met Lee Bell op de foto, Ze is zo lief, Lee & Bradley, Thank you for all your work in 22 year for B&B.
We gingen naar Signed Studio waar we met de B&B Cast op de fotos staan en ze tekende een boekje. De hele cast waren heel blij om me terug te zien en vooral Cathy Tomas, ze zijn ook vriendelijk.en ze maken mij heel gelukkig
Ik mocht zelff op de schoot zitten van Texas.
Jennifer Gareis was heel blij met mijn cadeau dat ik verzonden heb voor haar verjaardag. Jennifer, Thank you for your friendship and also your letters. You make me very happy

Ik vind het heel jammer dat Susan Flannery niet erbij was, Ik wil ze dolgraag eens ontmoeten.
Ronn Moss was er ook niet ik heb hem moeten missen. Ronn, I wish you and Devin much luck.

Ik zal die dag nooit vergeten.

We gingen iets gaan drinken samen met mijn beste vriendin Gea en haar man.
Ik hoop dat we mekaar terug zien bij volgend B&B Fan Events.

Veel Liefs Joke