Augustus 2007: Zaterdag 25 Augustus 2007 The Bold and The Beautiful “20the Anniversary” FanClub Events.
Om 8:30 was ik samen met mijn tweelingbroer en zijn vriend bij de Breakfast. Er waren 6 van de B&B Cast: John McCook, Dax Griffin, William deVry, Jennifer Gareis, Winsor Harmon & Drew Tyler Bell.
John McCook (Eric) vroeg aan onze tafel aan een paar fans een vraag, Er was ook een vraag over Thorne, Winsor Harmon (Thorne) kwam binnen naar onze tafel met een zakje snoep. Dan kwam hij naar mij en kreeg een dikke knuffel.
Dan tonen ze hun diavoorstelling, dan beantwoorden ze de vele vragen van de fans. En dan mochten we samen op de foto’s staan. Ze tekende foto’s dat we gekregen hebben van de fanclub.
Om 11:30 gingen we naar beneden voor de Luncheon. We kregen elke zak met cadeaus. Dan gingen we naar onze tafel, we aten voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Een voor een kwamen ze binnen en gingen het podium op
Cami ging op podium, ze vroeg om Joke Devos from Belgium naar het podium komen. Ik ging naartoe. Ik had het niet verwacht, het was een grote verrassing. Mijn broer wist het wel. Maar hadt het geheim gehouden Thank you, Cami. Ze vroeg ook om Katherine Kelly Lang (Brooke) naar het podium komen. Ik geef een cadeau aan haar, ze was heel blij. Cami leest mijn verslag voor aan Katherine, andere B&B Cast en de fans. Ik gaf een dikke knuffel aan Katherine. Thank you, Katherine dat je al 20 jaar bij The Bold & The Beautiful acteertren als Brooke. Dan ging ik van het podium met Katherine..
Jack Wagner (Nick) wandelt naar mij toe. Gaf mij een dikke knuffel. En mocht samen op de foto.
Lesley-Anne Down (Jacqueline) zwaaide naar me.
Ik ging terug naar onze tafel,
Ze tonen hun dia voorstelling van 1987-2007 “20the Anniversary”. En ze tonen ook van Darlene Conley; Ik zal haar missen.
We gingen naar Signed Studio waar we met de B&B Cast op de fotos staan en ze tekende een boekje. Ik was heel blij dat ik Bradley Bell ontmoeten. De hele cast waren heel blij om me terug te zien en vooral Cathy Tomas.
Ronn Moss (Ridge) was heel dolblij om me terug te zien, hij houdt me stevig vast. Ik zal die dag nooit vergeten en het was de mooiste dag van mijn leven.
Ik vind het heel jammer dat Susan Flannery niet erbij was.
Cathy Tomas, Bradley Bell en Lee Bell, THANK YOU SO MUCH VOOR DE ORGANISEREN VAN THE BOLD & THE BEAUTIFUL FAN EVENTS 2007 “20THE ANNIVERSARY”.
Thank you for Katherine, John, Ronn, Susan voor al die 20 jaren dat jullie bij de The Bold & The Beautiful waren als Brooke, Eric, Ridge & Stephanie.
Ik kijk al sinds 1990 hun 1ste afleveringen in Belgium.
Ik hoop dat we mekaar terug zien bij volgend B&B Fan Events.
I miss you. Lots Of Love Joke Devos from Belgium