April 2006:
Gisteravond, 1 April, en neen dit is geen aprilvis, was Joke van de partij in de Carré te Willebroek waar B&B-ster Jack Wagner zijn opwachting maakte.
Nog 99 andere gasten kwamen op invitatie van Vijf TV en TV Gids luisteren naar een concert van de Amerikaanse soapacteur die het publiek met gemak swingend kon overtuigen van zijn ander talent: de muziek.
Net voor de aanvang van de set kreeg Joke nog gauw van Jack een dikke kus. Het moet zijn dat Jack Joke herkende van haar bezoek verleden zomer in Amerika aan de CBS studio’s in LA waar ze Jack acterend aan het werk zag.

Van het lekkere dinner en de vele drinks kon Joke niet echt genieten, zo geboeid was ze door het optreden van deze Amerikaanse ster.

Naderhand had Joke nog een kort gesprek met Jack Wagner, mocht ze samen op de foto, kreeg ze handtekeningen en een cd om daarna plaats te ruimen voor de andere fans van Jack.

Het was voor Joke weer een memorabele avond.

Dank je Vijf TV voor het uitzenden van de soap, dank je Vijf TV en TV Gids voor de invitatie en organisatie, dank je de Carré voor het aangename kader.

See you Jack. Love you !