Op Zondag 21 januari ’18 reden we naar Amsterdam voor de Meet & Greet met rockstar Winsor Harmon. Dit ging door in het prachtige Turkse restaurant “Florya”. Samen met tiental andere fans wachten we hem op. Om 15u15 arriveerde hij. Winsor kwam direct naar mij toe om mij een paar stevige knuffels te geven. We waren superblij om elkaar na 5 jaar terug te zien.  Hij was superlief voor mij.
Wat is hij toch een sympathieke gast. Iedere fan mocht op de foto met hem en kreeg wat tijd om een babbeltje te slaan. Ik kwam als eerste, het was mijn geluksdag. Ik gaf hem mijn cadeautjes voor zijn verjaardag en kerst. Hij was superblij en daarna had ik ook een kaartje, na het lezen ervan, werd ik bedankt  met nog meer stevige knuffels en signeerde hij mijn foto’s waarop hij telkens iets liefs schreef. Angelique vroeg of ik samen met mijn mama & Marceline op de foto wilde, Ik moest niet lang nadenken en zogezegd  zo gedaan, lekker met ons drietjes op de foto. Ik mocht op zijn schoot gaan zitten. Hij was blij dat hij mijn ma leerde kennen en hij zei tegen haar: “Joke is my Angel”. Er werd ook nog een foto genomen door een professionele fotograaf. Bram is een super lieve fotograaf  die me direct op mijn gemak stelde. Na de fotosessie en ons moment was heT tijd om afscheid te nemen. Echt niet gemakkelijk hoor. De tranen kwamen in mijn ogen en ik moet wel op mijn tanden bijten om ze niet over mijn wangen e laten rollen.  
 
Ik zal hem enorm missen, hopelijk kom hij snel nog eens naar Belgie. Ik bewaar deze dag als de mooiste tot nog toe in mijn leven. Bedankt Winsor, Je bent de beste voor mij.
 
Thank you to Varol & Angelique for everything. And to Bram for his beautiful photos.