Op Zondag 21 januari ’18 reden we naar Amsterdam voor de Meet & Greet met rockstar Winsor Harmon. Dit ging door in het prachtige Turkse restaurant “Florya”. Samen met tiental andere fans wachten we hem op. Om 15u15 arriveerde hij. Winsor kwam direct naar mij toe om mij een paar stevige knuffels te geven. We waren superblij om elkaar na 5 jaar terug te zien.  Hij was superlief voor mij.

Read more: Winsor Harmon Meet & Greet in Amsterdam - Januari 2018

We vlogen in november 2017 naar Los Angeles. Ik had in 2009 een prijs gewonnen maar vooraleer de prijs kon bekomen worden, gingen er jaren over heen. In 2017 bijvoorbeeld ging de  pret tot drie keer toe niet door maar laatst dus wel!
En wat was die prijs nu? Ik mocht een kijkje nemen bij de opnames van de B&B in de CBS studio’s in Los Angeles.

Read more: B&B Set Tour 2017

Ronn en zijn vrouw Devin met hun hondje Prince verbleven voor 4 maanden in ons land Belgium.
Het was voor zijn theater shows.
Hij trad op in de zomer met Luc Caals in het kusttheater in Blankenberge. De show noemde “den Bolle & the Beautiful’.
Op 22/7 en 26/8 was ik erbij als VIP en het was fantastische ervaring en zeer blij terug zien met Ronn Moss.

Read more: Ronn Moss en zijn vrouw Devin met hun hondje Prince in Belgium 2017

Zaterdag 24 oktober ’15 ging ik met mijn vriendin als vip naar Zingpaleis met De Romeo’s & Ronn Moss, hij was als gast bij De Romeo’s in Hasselt. We ontvingen om 18u bij de VIP Ruimte, We hadden eerst een aperitief en hapjes, het was zeer lekker.Rond 19u45 gingen we naar de zaal waar De Romeo’s en Ronn Moss optreden. Om 20u was er Story Award 2015. Ronn won een award als Story’s carrièreprijs 

Read more: Ronn Moss in Hasselt - Belgie 2015

Vijf Tv had een wedstrijd uitgeschreven om een meet & greet te winnen met enkele acteurs van de B&B-cast. Op een ochtend kreeg ik het aangename telefoontje dat ik de gelukkige winnares was. Op naar Monaco…

Read more: B&B Cast in Monte Carlo 2013

30/03/2013 Amsterdam Nederland
Vooraleer Winsor zijn signeer en fotosessie begon, zag hij mij meteen en hij kwam naar me toe voor een dikke knuffel. Hij was blij mij weer te zien. De signeer sessie begon en ik kon hem mijn cadeau geven dat hij opende en mooi vond. Ik had een boek gemaakt en hij schreef iets op het kaft. Ik zei hem dat ik graag een fan site wilde maken. Hij zei oké.

Read more: Winsor Harmon Events 2013 in Nederland & Belgie

Zaterdag 9/6/2012
Ik was zeer vroeg wakker om 2u (de nacht van vrijdag op zaterdag) en vetrok met de taxi naar de luchthaven in Brussel.
We moesten wachten op onze vliegtuig en om 6u25 vlogen we naar Nice. We zijn eerst in de voormiddag naar Cannes geweest. We hebben daar gegeten en naar de verschillende vliegtuigen op het vliegveld gekeken en rond gewandeld.

Read more: B&B Cast in Monte Carlo 2012

Breakfast
Om 7:30 (Amerikaanse tijd) gingen we naar boven om in te checken, Er waren veel fans die mij kennen via Facebook en B&B Fan Events 2003, 2005 en 2007.
Er waren 7 van de B&B Cast: Jennifer Gareis, Drew Tyler Bell, Texas Battle, John McCook, Kyle Lowder, Don Diamont en Ally Mills.

Read more: B&B Fan Event 2009

Augustus 2007: Zaterdag 25 Augustus 2007 The Bold and The Beautiful “20the Anniversary” FanClub Events.
Om 8:30 was ik samen met mijn tweelingbroer en zijn vriend bij de Breakfast. Er waren 6 van de B&B Cast: John McCook, Dax Griffin, William deVry, Jennifer Gareis, Winsor Harmon & Drew Tyler Bell.

Read more: B&B “20the Anniversary” FanClub Events 2007 

April 2006:
Gisteravond, 1 April, en neen dit is geen aprilvis, was Joke van de partij in de Carré te Willebroek waar B&B-ster Jack Wagner zijn opwachting maakte.
Nog 99 andere gasten kwamen op invitatie van Vijf TV en TV Gids luisteren naar een concert van de Amerikaanse soapacteur die het publiek met gemak swingend kon overtuigen van zijn ander talent: de muziek.

Read more: Jack Wagner in Belgium 2006 

November 2005:
Ook in België en Nederland kwam Ronn Moss, in November 2005 zijn muzikale carrière promoten. Ronn was te zien in de vele dag- en weekbladen en op TV. Voor TV5 was Joke aanwezig bij de opname van 5 LAAT. De dag erop was een signeersessie georganiseerd in het Waasland Shopping Center. Daar maakte de professionele fotograaf Bjorn Vanheyst een bijzonder mooie opname van Ronn met Joke. Dank je wel, Bjorn !